Facebook

 

Aboneaza-te !

Un interviu interesant numit Mariaj de vis, 4 ani de evenimente festive

Mariaj de vis, 4 ani de evenimente festive

Mariaj de vis este o agenție care activează în zona organizării de evenimente de 4 ani. De 2 ani echipa s-a extins acoperind cereri din toată zona Transilvaniei în special Cluj Napoca, Alba și Sibiu. Am reușit să răpim câteva minute din timpul unuia dintre administratorii agenției pentru câteva intrebări. Ce ne-a povestit, vedeți mai jos.

Întrebare: Bună ziua, care este povestea voastră, a echipei Mariaj de vis ?

Răspuns: Bună. Pot spune că povestea a început în anul 2010 cu câteva evenimente locale în judetul Alba. Defapt s-a lucrat intens cu un an înainte pentru a avea la dispoziție tot ceea ce e necesar organizării unui eveniment. De-abia din sezonul anului 2011 ne-am extins echipa și raza de acoperire spre județele Cluj, Sibiu, Mures, Hunedoara, Brasov.

Întrebare: A început noul sezon 2013, cum vi se pare fața de anii anteriori ?

Răspuns: Este un an bun din punct de vedere al contractelor încheiate deși sezonul a început mai târziu decât în alți ani. În această perioadă ne ocupăm cu consilierea mirilor după care urmează să ne deplasăm la diferite evenimente în țară.

Întrebare: Obișnuiți să participați la târgurile de profil din țară ?

Răspuns: Am participat anii trecuți iar anul acesta am ales alte canale de promovare. În 2011 am participat la Targul de nunți "Orasul mirilor" în Alba Iulia iar în 2012 la Sibiu Wedding Days. Ne-au placut ambele evenimente dar pentru anul acesta am ales promovarea în reviste de specialitate care la rândul lor sunt promovate în târgurile de nunți. Deci este mult mai convenabil.

Întrebare: Cum s-a simțit criza economică în organizarea de evenimente ?

Răspuns: Sincer, noi am început exact în apogeul crizei economice, deci nu am avut decât creștere în fiecare an. Cât timp vom continua să punem suflet în fiecare eveniment, clienții vor fi prezenți.

Întrebare: În ce direcție credeți că se va dezvolta acest domeniu ?

Răspuns: După cum probabil stiți, acest domeniu a cunoscut o creștere foarte mare a concurenței în ultimii ani. Odata cu concurența cresc și standardele iar acesta nu poate fi decât un lucru bun.

Mulțumim Mariaj de vis pentru informații și timpul acordat.

 

 

Pareri si comentarii: